A Mi Történetünk

 • ELSŐ TÁNCTANFOLYAM

  1980-ban, a táncmesteri diploma megszerzése után Novák Zsuzsannát a XXII. kerületbe hívták egy induló művelődési intézménybe társasági táncokat tanítani, majd egy év múlva a növekvő igények kiszolgálásaként jazz-balett képzés is indult a vezényletével.

 • 8 TÁNCCSOPORT

  Annyira nagy volt az érdeklődés, hogy pár éven belül Novák Zsuzsanna 8 csoportot alakított különböző korosztályokban és szinteken. A táncművészeti munka a hét minden napján kora délutántól késő estig folyt az intézményben, így 1987-ben a tánccsoportok és együttesek művészeti vezetője lett egy személyben.

 • ÚJ MŰFAJ KIDOLGOZÁSA: MAJORETT EGYÜTTES

  Ezekben az években kereste meg Novák Zsuzsannát a kerületi művészeti iskola fúvószenekarának vezetője, hogy hozzon létre egy majorett együttest a fúvósok mellé, s így együtt kidolgozták az akkor még Magyarországon teljesen ismeretlen műfajt. Elindult egy új kezdeményezés, ami hosszú éveken át sok-sok közös fellépést, hazai és külföldi sikereket hozott mindkét együttes számára. A magyar táncéletben pedig ez a látványos mozgásforma mára már országosan elterjedt és nagyon népszerűvé vált.

 • MEGALAKULT A XXII. KERÜLETI MŰVELŐDÉSI HÁZ VERSENYTÁNC KLUBJA

  1983-ban a tehetséges és kitartó társastáncosok versenytáncképzésben részesültek, és így elkezdődött az a több évtizeden át tartó sikertörténet, amit a Budafokon, Tétényben és a környező területeken élő táncosok képviseltek.

 • MEGALAKULT A SUPERNOVÁK TÁNCEGYESÜLET

  A jazztáncosok is egyre több elismerést szereztek, ezért szülői kezdeményezésre megalapították 1989-ben a Supernovák Táncegyesületet, majd ennek jogutódját, a Budafok-Tétényi Supernova Kultúrális Művészeti és Sport Alapítványt ,ennek részeként pedig a Supernova Táncegyüttest.

 • SUPERNOVA TÁNCEGYÜTTES

  A Supernova Táncegyüttes megalakulásával Novák Zsuzsanna összefogta tehetséges növendékeit, és évtizedeken keresztül az amatőr táncművészeti mozgalom egyik legkiemelkedőbb társulataként futottak.

  A megfeszített munka elismeréseként 1998-ban a Táncpedagógusok Országos Szövetsége a Supernova Táncegyüttes részére a KIVÁLÓ EGYÜTTES cím ARANY FOKOZATÁT adományozta.

  A Supernova Táncegyüttest ma Nagy Zomilla, Novák Zsuzsanna lánya irányítja, színvonalas munkát végez a táncosokkal, és hozzáértő, szorgalmas művészeti vezetésével további szép sikereket érnek el az együttes mai tagjaival.

 • MEGALAKULT A PROMONTOR TÁNCSPORT KLUB EGYESÜLET

  2001-ben a Sport Törvény megváltoztatása szükségessé tette, hogy megalapítsunk egy sportegyesületet is, aminek keretében versenyezhettek tovább versenytáncosaink.

MEGNÉZEM A TANFOLYAMOKAT

EZT MONDJÁK A SZÜLŐK

“Zomilla mindig tudja, hogy egyéni képességeiknek megfelelően a lányokból mikor és hogyan hozza ki a maximumot, és hagyja kibontakoztatni az egyéni kreativitásukat is, hatalmas sikerélményt teremve nekik ezzel.”

Kámán Andrea

PARTNEREINK

KÉRDÉSED VAN?

Tanfolyamainkkal, módszereinkkel, vagy bármi egyébbel kapcsolatban van kérdésed, tedd fel bátran!

Melyik tanfolyam érdekel?